Mustang op jouw maat

Wist je dat je bij Ford Store Beckers niet alleen Mustangs kan kopen, maar ze ook compleet personaliseren? Wij gaan resoluut voor krachtige wagens, helemaal op jouw maat! Neem een kijkje in ons aanbod accessoires om jouw favoriete Mustang helemaal eigen te maken.

Uniek in België en hoogst waarschijnlijk in Europa

Door onze jarenlange ervaring met Mustangs en de uitstekende contacten zijn we erin geslaagd een heuse Mustang Shelby GT350 te pakken te krijgen. Deze exclusieve bolide met 526pk is beschikbaar vanaf januari 2016.

Onder de motorkap plaatste de Amerikaanse constructeur een 5,2 liter grote V8-motor die 526 pk levert, 5.2L Ti-VCT V8 met Flat Plane Crank en draagt de codenaam ’VOODOO’. Kortom: burnouts zoals te zien in Fast & Furious behoren tot de mogelijkheden! De V8-motor zal aan een gloednieuwe manuele zesversnellingsbak worden gekoppeld.

Ford kiest voor een nieuwe motorarchitectuur, ze gebruiken namelijk een “platte” krukas: een technologie die uit de racerij komt en bedoeld is om het maximum toerental van de motor te verhogen! Klaar voor ongekende snelheid en geluid?