De nieuwe Ford Mustang

Iconisch, krachtig en dynamisch met de onmiskenbare aanwezigheid
die geen enkele andere auto heeft.

 

Rijervaring

Elk aspect van de nieuwe Mustang is er om de capaciteiten van de auto op de weg of op de piste te versterken,
zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Rijmodi op maat van de omstandigheden & jouw behoeften
Achter het stuur van een nieuwe Mustang heb je de volledige controle over de manier waarop de auto rijdt en manoeuvreert. Met een simpele tik van de schakelaar je jouw manier van rijden bepalen. Door de instellingen van de auto af te stellen volgens de specifieke eisen van een situatie, rijd je overal met vertrouwen.

Geniet van de rit
Met een nieuw subframe aan de basis helpt de verstijfde carrosseriestructuur van de nieuwe Mustang om slingeren in bochten te verminderen.

Een episch audiosysteem
Een 390 watt Shaker Pro-audiosysteem, uitgerust met een DAB+ radio en één speler voor zowel cd’s als mp3. Twaalf luidsprekers, inclusief een in de kofferbak gemonteerde subwoofer van 8 inch, zorgen voor een kristalhelder geluid.

De nieuwste handsfree-technologie
Ford SYNC 2 met Voice Control en aanraakscherm gaat nog een stap verder dan het bestaande infotainmentsysteem, met de toevoeging van een 8 inch kleurenaanraakscherm. Dankzij dit hoge resolutiescherm kan je verschillende functies, waaronder de telefoon, audio en klimaatregeling via spraak of het aanraakscherm intuïtief bedienen.

Moeiteloos manoeuvreren en rijden
De elektrische stuurbekrachtiging EPAS past zich automatisch aan, zodat het stuur gemakkelijk en licht beweegt bij het parkeren in een krappe plek, maar een stevig gevoel van controle geeft op de autosnelweg.

Vertrouwen in moeilijke omstandigheden
De elektronische stabiliteitscontrole (ESC) Advance Trac is ontworpen om jou meer controle over je voertuig te geven. De ESC balanceert de remkracht precies tussen elk afzonderlijk wiel en kan ook het vermogen van de motor verminderen. Dit helpt om onderstuur en overstuur tegen te gaan, waardoor je auto stabieler en makkelijker te controleren wordt.

Zelf eens rijden?

Kruip achter het stuur van een échte Mustang en ervaar het ongekende gevoel van pure power op wielen! Laat je gegevens achter en wij contacteren je graag voor een testrit.

Laat het ons weten