Martin

logo testimonials

Deze nieuwe Mustang straalt pure klasse uit: zijn agressieve frontpartij, het gespierde “muscle car” design, zijn mooie achtersteven met de unieke lichtblokken, de ellenlange lijst van standaarduitrusting, het knusse en warm aanvoelende interieur, de vele mogelijkheden van het SYNC TM 2 systeem met touch screen, de talrijke gadgets, kortom te veel om allemaal op te noemen.

Waar je ook rijdt, waar je ook komt, waar je ook parkeert, je oogst opvallend veel nieuwsgierige blikken en hebt er enorm veel bekijks mee, soms tot in het extreme toe. De toeschouwers die ook maar een beetje auto minded zijn weten niet wat ze zien, omdat de auto tot dusver nog maar nauwelijks in het straatbeeld te zien is. Jammer genoeg zal deze eigenschap door de blijkbaar zeer succesvolle verkoop in ons land mettertijd aan belang gaan inboeten, but so what… het is en blijft een icoon van een muscle car.

Voor mij trouwens niet alleen een auto, maar ook een stuk legende en emotie dat ik mij heb aangeschaft, en waar ik elke dag opnieuw plezier aan beleef.