Referenties

Lees hier mee over de beleving van onze klanten en
onze verleende diensten die deze ervaringen mogelijk hebben gemaakt.

Jean

Van in het begin altijd even vriendelijk ontvangen en op de hoogte gehouden qua levering door de toffe verkoper Andreas. Ten eerste werd de datum van aflevering correct nagekomen, zelfs iets vroeger. De mustang loopt geweldig het verbruik schommelt tussen 8,9 en 10 liter. Het enige wat ik misschien anders verwacht had, is de stroefheid van de vering maar dat komt misschien door de 19-duims wielen. Hij heeft veel bekijks door oud en jong tot het open vallen van hun mond toe, gewoon geweldig. Ben er fier op om hem te bezitten en het was trouwens een jongensdroom die nu is uitgekomen. Het origineel roosterpaardje heb ik al meer als dertig jaar in mijn bezit en nu hangt er eindelijk een auto aan, super!

Bart

Ik bezit nu reeds enkele maanden mijn mooie rode Mustang ecoboost die ik bij jullie heb aangekocht. Ik zou de blauwe gekozen hebben maar uiteindelijk heeft dan toch mijn wederhelft voor de kleur gekozen en inderdaad... dit is gewoonweg bloedmooi met de zwarte velgen en zwarte raamomlijsting. We zijn op voorhand met verschillende sport coupés gaan rijden en had bij één enkele auto dit gevoel... de Mustang. Ondertussen blijft het rijden een belevenis en gewoon de garage poort openen geeft al trager rijdend verkeer in de straat, neen ik had echter niet verwacht dat er zoveel belangstelling zou zijn. Mensen die ergens gewoon op de bus staan te wachten of mensen ergens een koffietje aan't drinken steken spontaan hun duim omhoog. Van de garage ben ik ook super tevreden want we zijn van Zolder en eigenlijk kon ik korter bij thuis ook een Mustang kopen toch? Meer hoef ik hier niet over te vertellen dan denk ik. Het lijkt misschien wat overdreven maar het is nogmaals een geweldige belevenis, zelf als ze je uitdagen aan de rode lichten moet je gewoon kalm blijven want 9/10 win je toch… power genoeg dus.

Ben

Sinds de dag dat ik mijn nieuwe Mustang heb, rijd ik zeer tevreden rond. Ik heb ondertussen al zo'n 4000 km gereden en heb tot nu genoten van al het comfort dat de wagen biedt. Als ik af en toe nog eens in een andere wagen beland, merk ik dat het comfort in de Mustang uitermate hoog is. De verschillende rij- en stuurmodussen zijn ook zeer leuk om te gebruiken wat het rijden alleen maar aangenamer maakt. Ik ben ook zeer tevreden over de wegligging. De winter moet nog echt beginnen, maar met mijn nieuwe set winterbanden heb ik er alle vertrouwen in!

Martin

Deze nieuwe Mustang straalt pure klasse uit: zijn agressieve frontpartij, het gespierde “muscle car” design, zijn mooie achtersteven met de unieke lichtblokken, de ellenlange lijst van standaarduitrusting, het knusse en warm aanvoelende interieur, de vele mogelijkheden van het SYNC TM 2 systeem met touch screen, de talrijke gadgets, kortom te veel om allemaal op te noemen. Waar je ook rijdt, waar je ook komt, waar je ook parkeert, je oogst opvallend veel nieuwsgierige blikken en hebt er enorm veel bekijks mee, soms tot in het extreme toe. De toeschouwers die ook maar een beetje auto minded zijn weten niet wat ze zien, omdat de auto tot dusver nog maar nauwelijks in het straatbeeld te zien is. Jammer genoeg zal deze eigenschap door de blijkbaar zeer succesvolle verkoop in ons land mettertijd aan belang gaan inboeten, but so what... het is en blijft een icoon van een muscle car. Voor mij trouwens niet alleen een auto, maar ook een stuk legende en emotie dat ik mij heb aangeschaft, en waar ik elke dag opnieuw plezier aan beleef.

Zelf eens rijden?

Kruip achter het stuur van een échte Mustang en ervaar het ongekende gevoel van pure power op wielen! Laat je gegevens achter en wij contacteren je graag voor een testrit.

Laat het ons weten